Om mig

Om mig

Malmö/Manhattan-resenär och hemmakatt med passion för filmmanus och det litterära ordet. Yoga-entusiast med förkärlek för det som resoneras utanför boxen. Inspirerad av mina två barn. Alltid springandes mot mål som jag själv flyttar framåt. Med en Vogue och Astrid Lindgren-bok på skrivbordet. 

Jag föddes i Ystad och fortsatte min livsväg i Malmö. Tidigt  kom jag i kontakt med Ford Models i New York och Model Team i Hamburg. Det blev några spännande och utmanande år då jag samtidigt bildade familj och läste till en Kandidat i Språk & Kultur.  Som 30-åring  pendlade jag mellan blöjbyten i Sverige och New York där jag sprang på castings. Äventyret lade grund för storyn som bygger på mina erfarenheter. Efter tiden i USA ville jag arbeta med något som ligger nära mitt hjärta; manus och dramaturgi. Tiden på Förlagsutbildningen i Lund och Understanding Book Publishing resulterade i eget bokförlag. Bokserien ”Adrians skafferi” blev mitt första stora projekt i egenskap av förläggare och boken utnämndes till ”Årets Svenska Måltidslitteratur” 2014.  Romanen ”Hjärtan på tråd” öppnade nya dörrar och på beställning av Egmont skrev jag en ljudboksserie som min kommande roman om modellandet nu baseras på. 

Drivkraften i mitt skrivande kommer ur en vilja att dela med mig av mina upplevelser på ett djupare plan. Det som genomsyrar mina texter är visdomen att våga leva sitt liv i sanning och följa sin livsväg.