Hjärtan på tråd

När Eva förlorar sin bästa vän i cancer och samtidigt närmar sig en 40-årskris kan livet inte bli mycket värre. Men när hon får i uppdrag att fullfölja Alisons sista vilja i New York tar livet en oväntad vändning. Nils och barnen får stanna hemma i Sverige medan Eva reser i väg på egen hand och checkar in på The Plaza. Av en händelse uppgraderas hon till Fitzgeraldsviten med privat butler. Med ens förvandlas helgen till en kedja av händelser som utmanar Evas hjärta. Parallellt med händelseförloppet i New York följer vi Eva och Alisons gripande resa genom livet tills de måste ta ett sista farväl.  

Hjärtan på tråd handlar om vänskap, kärlek och meningen med livet. Framför allt lär den oss att lyssna till sitt hjärta, följa sina drömmar och våga leva livet.  

Ett urval av recensioner:

”Med en skimrande berättarteknik tar skånska författaren Veronica Larsson läsaren med på en resa där huvudrollskaraktären Evas själsvän Alison drabbas av cancer. Romanen belyser livet i både starka färger och sensitiva nyanser och Eva lär sig äntligen att leva helhjärtat, släppa prestationsångesten och dansa som om ingen ser. När hon checkar in på The Plaza på manhattam heögen när hon fyller 40 år, kanallt hända. Vilket det också gör med universums hjälp.” 
Ehva Löpp, Aftonbladet, Härligt hemma 

”Hjärtevärmande, välskrivet och ger mersmak! Ett nytt författarskap att följa!” 
Kristina Agnér, Författare 

”En varm bok om vänskap, att hitta sig själv och våga satsa på sin passion. Eva och Alison kommer stanna kvar i ditt hjärta långt efter att boken är utläst.”  
Zellys Bokhylla 

”Med lätthet, spänning och ett stort djup målas livet i regnbågsfärgernas palett och bjuder in till eftertanke för egen del. Det sista penseldraget görs med stor omsorg och ödmjukhet.” Anneli Magnusson, ”Sveriges hetaste poet” och författare till Guldkorn från universum  

”Det är en bok som verkligen berör. Innehåller små budskap och citat lite här och var som väcker eftertanke. Den innehåller både sorg, smärta och hjärta och jag läste den sista halvan med tårar i ögonen. Detta är första boken i serien om Eva.” 
Bokhyllerskan Gumilurkan 

”Som jag har läst! Hjärtan på tråd av Veronica Larsson visade sig vara en bok helt i min smak. Jag kunde vara inte sluta läsa, så förutom de 40 sidor jag läste i helgen har jag plöjt hela boken idag. Jag har läst många böcker där vänskap varit en viktig ingrediens, och denna var en av de finaste.  
Dessutom handlar boken om val man gör i livet och att väga satsa på sina drömmar. Rekommenderas varmt! 
Mitt betyg blir 💙💙💙💙💙 av 5.”
Sofias bokhylla